Jdi na obsah Jdi na menu
 


www.bravogirl.cz

 Internetová stránka. Ne nestrašte žádný nový facebook nebo seznamka. I když ...když se tak zamyslím vlastně k tomu není daleko. Lidé si tam píšou do poradny jako kdyby to byla seznamka a komentují si fotky jako by to byl facebook. Až na to, že se tam nedají přidávat lajky. Díky bohu protože bych neměla ani jeden lajk zatímco ostatní 100 a více :'D :'D. No to je jedno. Nebojte na facebook.com taky dojde:D.

2jppto7od3zu.jpg

0t3phxgnjveo.jpg

Časopis BG (Bauer Media) se spojil s Dívkou a od té doby se to celé změnilo. Sice tam mám už asi 10 účet. Ale i přesto to takový 2 roky bude co sem tam vlezla poprvý. A řeknu vám od té doby se to celé změnilo. Je to hrozné co je z toho teď. Jeden fejk vedle druhýho. Jeden spamer vedle druhýho. Grr!

Ale když to vezmu z té druhé stránky ...aspoň je tam větší prdel. A nad dotazama jako. „Můžu otěhotnět, když mi kluk řekne ahoj!“ se fakt bavím :D 

 

A teď vy!

1.Máte na BG stránkách založený účet?

2.Kupujete si časopis BG?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pzjmlnuhkfnh

(imwyvu, 6. 5. 2022 22:04)

quinine vs hydroxychloroquine https://keys-chloroquineclinique.com/

Wisdom Blood Compression Readings

(ACruiburce, 8. 10. 2018 4:34)

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-avant-ou-apres-manger/

Blood compressing: What is normal

(AGromoProR, 28. 7. 2018 3:46)

Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-ablation-prostate/

bravo girl@seznam.cz

(Samanta, 13. 12. 2012 14:14)

ahoj te holky vy jste .................. !!!!
a kupujte si bravo girl

Odpověď

(Lola, 27. 5. 2012 9:16)

mám,ano. hezký blog:)