Jdi na obsah Jdi na menu
 


SMS stránky ZDARMA

 Chceš poslat sms a už tě nebaví čekat na kredit? Nebo až ti přije paušál? Hele na netu je hromada stránek. A Často vídám dotazy nejen na BG o kterém jsem dneska ZAČALA psát, ale i tak různě kolem, že by jste rádi věděli stránku ze které se dají ZDARMA posílat esemesky do sítí.Tak vám sem pošlu sposta stránke a vy už si vyberete stačí kliknout na odkazy:D

 free-sms.jpgsend-free-sms.gif

Nedávno změnily skoro neznámou stránku a vylepšily jí, ze který posílám smsky většinou já. Je to do všech sítí, ZDARMA, akorát na 160 znaků. Ale BEZ opisování kódůadresář kontaktů zdarma a bez registrace a pokud se budeš chtít zaregistrovat scela ZDARMA! (Já sem dobrá na reklamy):D:D važte si toho!

 

Takže: www.esemes.cz

 

Teď tu máme další stránku ze které píšu..jenom proto, že to má celkemd louhé psaní znaků. Ale ve zprávě po odeslání je odkaz na tu stránku...to by tolik ještě nevadilo.

Je to opět do všech sítí ZDARMA,ale když píšete často občas se tam něco sekne a zrvona vám to do té sítě nepovolí psát:) kolikrát jak debil klikám na odeslat a pak mi přijde smska-už mi nepiš přišlo mi to asi 5OX :D:D sranda no! Takže na to bacha:D

Registrace je bezplatná, bez opisování kódů.Jsou tam i SMS so zahraničí za 0.3Kč a dlouhééé sms z vlastního čísla do VŠECH sítí za 0.9Kč..ale stačí když pošlete sms za 0,-Kč a většinou to vyjde na hodně znaků:)

Takže: www.poslatsms.cz

 

Chcete poslat smsku jen do jedné sítě a zdarma bez znaků? Stačí když se na této stránce registrujete což je také zdarma a můžete psát jak chcete. ZDARMA bez kódů a bez všech těch kravin. Ovšem bezplatně jen do téže sítě. V tomto případě je na řadě. Vodafone!:)

Takže: www.vodafonepark.cz

(Smska jde poslat ovšem i bez registrace, ale to je myslím už na kódy a znaky-stačí když sjedete na vodafoneparku úplně dolů a dáte něco jako Poslat SMS z Parku bez registrace či tak ňák)

 

Chcete poslat smsku opět do jedné sítě? 1188 rychlá cestak informacím:D to je jen joke. Tady můžete poslat smsku grátis, bez registrace, ale jen na 60 znaků a s opisem kódu..po pravdě jsem od tud nikdy neposílala, takže nevim jak je to s registrací...každopádně je to ZDARMA.

Takže: www.sms.1188.cz

 

Dále tu máme poslední stránku z jedné sítě do jedn sítě.ZDARMA. Bohužel na 160 znaků (což je dobrý docela) a na opis kódu. Poskytne odeslání i MMS a pro odeslání sms do všech sítí je potřeba registrace.

Takže: www.sms.t-zone.cz

 

Další vtipná stránka na poslání sms, bez registrace. Rovnou odešlete..už jen tam stačí najet:D že jo?! Zadáte telefonní číslo napíšete zprávu, žádný kód, zdarma! Ovšem na 160 znaků. Záleží na telefonním čísle někdy se mi ty znaky ještě zkrátí a někdy naopak prodlouží:)

Takže: www.smsmania.cz

 

Teď stránka se stejným názvem jako SmsBrana na seznamu, ale je to úplně něco jiného:D:D To je co?!:D..

Smska do všech sítí, napíšete tel. číslo bez kódu a na počtu znaků nezáleží. Pak už jen dáte odeslat a je to!:D Hračka co?

Takže: www.smsbrana.cz

 

Stránek na poslání esemesek je samo sebou hromada! Todle jsou ty nejzákladnější a nejvíce používané. Nevyhovuje? Najeď si na www.google.cz (com, je to jedno) a tam už si jen zadejte sms do všech sítí zdarma nebo tak něco a užijte si hledání:D..protože kdo hledá? NAJDE:D:D..možná jsem to tu všechno rozepisovala úplně zbytečně, ale doufám, že to někomu třeba pomohlo :)) takže zatím se mějte. Když budete chtít poradit ohledně odesílání esemesek z netu..nebo ohledně nějaké stránky. Pište do komentů:D odepíšu tam:) nebo na maila. Nejsem jako Nikola Sadness:D:D

300255_17972_promo_sms.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pro Janičku

(Tonouš, 18. 1. 2016 12:49)

jani jsem doma a posilam pusinku budu natebe čekat

731314691

(ZDENĚK, 5. 2. 2015 18:17)

VAŠE SEXY VODAFONKA NEZAPLATILA POPLATEK 50.000KČ DEKUJI KUNDÍ ŽLEM.

co delat

(triska, 18. 7. 2014 0:25)

beda co delas nemuzu spat triska

sms zadarmo

(Samm, 30. 3. 2014 9:46)

zkuste taky sms bránu http://gosmsgo.cz sms zdarma na všechny operátory

SMS Zdarmo

(sam, 22. 3. 2014 12:30)

zde je taky odkaz na sms zdarma http://gosmsgo.cz

ahoj.mirek

(miška, 9. 11. 2013 17:36)

ahoj.jak.se.máš