Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak být oblíbená ?

27. 5. 2012

698564.jpg


 

Ptáš se proč jsou ostatní tak oblíbení a ty ne ? Může to způsobit hned několik důvodů, např. sedíš jako myška v koutě, jsi upjatá jen na jediného člověka, nechceš se s nikým moc bavit ani seznamovat - to mohou být hlavní příčiny. Zkus vylést ze svého tichého koutku a začni se s lidmi bavit, najdi si nové přátele, choď do společnosti.


 

Směj se sama sobě. Pokud se naučíš smát, ostatní si tě hned oblíbí, když se ti stane něco trapného, zasměj se tomu a hned se nemrač. Pokud se někdo bude smát vtipu, kterému zrovna dvakrát nerozumíš, klidně se zasměj s ním, nikdo přece nebude pátrat jestli tomu opravdu rozumíš. Před mojí lavicí vždy seděl jeden kluk, nebyli jsme si zrovna blízcí, ale když jsme se společně smáli, bylo to fajn, proto na mě teď nemá žádné urážky jako na ostaní.


 


 

Pokud už máš takovou tichou povahu od narození a od narození jsi introvert, nic moc s tím asi nenaděláš. Ujasni si proč vlastně chceš být oblíbená, pokud se chceš změnit jen kvůli někomu kdo říká že jsi neoblíbená a proto ubohá, rozhodně to nedělej.


 

Neříkám, že toto vždy zabírá, ale možná když začneš žít i virtuální život, tím myslím Facebook, nalezneš i přes nějnové přátele, nebo si můžeš začít psát s někým ze třídy. To většinou zabere a alespoň ve třídě si získáš něčí pozornost.

tumblr_l7ofj7rjgn1qbwxu0o1_500_large.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář