Jdi na obsah Jdi na menu
 


Můj názor na Miss Sporty

27. 5. 2012

Miss Sporty je hlavně značka drogerie Teta (která je mimochodem v našem městě). Tadle značka mi ze všech vyhovuje nejméně, taky se mi s ní stalo pár "nehod" :D.

misssporty.jpg
 

Když jsem se nalíčila moje oko vypadalo v celku normálně jako po nalíčení „hodně dobré“ řasenky. Nebyl s tím žádný problém. 

82eac375a4_83358184_o2.jpg

Ve škole byl zrovna den kdy jsme měli volnou. A to du vždycky s kámoškou k nám. Když sem přišla domů celá řasenka byla slezlá a dole na dolním víčku jsem měla černý pruh. Ve škole jsem si na oči nesaha ani sem nebrečela. Vypadala sem jako kdybych použila řasenku od vietnamců. A to není všechno, večer když jsem se odlíčila vyskákali mi pod okem červený pupínky. Že by alergie na tuhle značku? :D jo i to se může stát. Řekla jsem si, že sem si třeba jen vybrala špatnou řasenku od Miss Sporty a tak sem si koupila jinou 90-100,- nekup to ;D. Jenže se mi stalo to samé. Navíc se drolí a nejdou ani pořádně a hezky aplikovat. Tak sem si koupila Rimmel London a sem spokojená:). 

Od Miss Sporty jsem si koupila dva make-upy. a můžu vám říct jen jedno. 

Make-up Light Energy a make-up So Clear

Oba naprosto nezmatňující, nekryjící. Po nanesení člověk zbledne a akné je ještě více vidět. U ani jednoho z nich nevidím žádné pozitivum.

Od Miss Sporty jsem si napřed koupila make-up So Clear, byl příšerný, ale řekla jsem si, že těmto make-upům dám ještě jednu šanci. Tak jsem si pořídila Light Energy a už jim žádnou šanci nedávám. Jen je mi líto to vyhodit, přece jen dohromady stojí asi 200 Kč.

21b94e565d_83217184_o2.jpg

Pudr So Clear

Máme tu další "sportovní" vychytávku. Tento pudr se zmůže akorát tak na zhoršení celkového stavu pleti a na vzhled á la zombie. Když ho aplikuji, vypadám, jako bych si obličej posypala moukou, či co. Tohle by měli zakázat.

Jako bonus máte vevnitř něco jako napodobeninu zrcátka a aplikátor z nechutného materiálu.

ac33c4c837_83217757_o2.jpg

Nikomu neříkám, že nesmí tyhle věci od značky Miss Sporty používat ať si každý z nás sám zjistí jak to je. Já sem se značkou Miss Sporty skončila už hodně dávno :)).

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Souhlas

(Mony, 27. 5. 2012 11:28)

Max. SOUHLA! Luxusní blog.