Jdi na obsah Jdi na menu
 


HLAS ČS

21. 4. 2012

 Tak ok! Hlas ČS zná snad každý ne? Ať už na něj koukáte nebo ne snad všichni na Slovensku a v Česku minimálně vědí co to je, o čem to je atd. Hlas ČS běží na Nově (vČR) a na Markíze(vSR). Úplně nejvíc mě dostal minule Leoš Mareš. A no tak určitěě! :D. Já byla mrtvá. Myslela jsem si, že to je jen naše hláška, že s tim přišel spolužák a pak mi došlo, že to tak vlastně není. A teď je to celo republiková hláška :D a já byla z Leoše mrtvá. Ještě jak má na to ten správný hlas. No nic :D. To video bych sem dala ale nikde ho nemůžu najít takže poďme na anketu. Tak určitěě:D. Sem nejdou dát typické ankety jako třeba na blog.cz tak prosím hlasujte do komentů.

 

 

Koukáte na Hlas ČS?

 

  1. Ano,pravidelně

  2. Ano,ale někdy ne

  3. Ne,nezajímají mě kraviny

  4. Ne. Je to na mě moc pozdě

 

 

 

 

Komu fandíte v Hlasu ČS?

 

  1. Nikomu

  2. Už vypadl/a

  3. Je z týmu Dary

  4. Je z týmu Patrika

  5. Je z týmu Michala

  6. Je z týmu Pepy

     

    °Já osobně už nějak záměrem nefandím nikomu. Vyhodil mi Michal David, Jaromíra Hnilicu a tím končím. Sice na Hlas koukám, pravidelně. Ale přijde mi to strašně nespravedlivé. Neříkám, že Ivanna nezpívá hezky. Má nádherný Hlas a taky si toho asi prožila hodně, že todle je pro ní opravdu štěstí. Ale Jaromír už nikam nemůže jít protože to má stanovený věk. A ona je mlaďounká a dotáhla by to daleko! Navíc teď zase budou dávat další kravinu ČS má talent i tam mohla jít. No třeba se tam Jarda ukáže :). Má nádherný hlas a hned jak jsem ho slyšela zpívat úplně sem chcípla málem :D. A jestli si teď David myslí, že je Jarda Hlas ČS tak už to má celkem blbý neměl je dávat dohromady! Kdyby došlo na hlasování diváků určitě by ho pustily dál! A on si ještě vybere Michala Davida. Kdyby si vybral třeba Pepu ten by to neudělal. Nebo Patrika. 
  7. Soutěž se stala pro mě pochybnou po vyřazení Jardy, nedostal ani jednu šanci, aby o něm rozhodli diváci. Udělal velkou osudovou chybu,že si vybral zrovna M.Davida !!! Po takovém ohlasu, který Jaromír sklidil od všech čtyř kaučů, si zkrátka 100% zasloužil jít před diváky Profesní omyl M.Davida ukazuje, že rozhodování o talentu má vždy nějaké "černé díry", do kterých je hodně těch skutečných talentů odhozeno.SUPER VÝKON Jardo, prosadíš se i bez soutěže, Tvoje vystoupení bylo skutečně BOMBA!!

    Chcete vrátit Jaromíra zpátky do soutěže?

     

    1. ANO!

    2. Ne

    ° 

    Odpovídejte vždycky položenou otázkou příklad (1.2. nebo 3.1.) jako první otázka odpověď 2

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

agtag

(Ber, 27. 5. 2012 11:26)

1.2 , 2.4 (Anička) , 3.1 ale k ničemu to neni tohle :). Jinak pěkný